Kaj je organizacija prostorov?

Profesionalna organizacija prostorov je umetnost urejanja in načrtovanja umestitev stvari v prostoru na način, ki nam omogoča 5 stvari:

 1. privarčujemo s časom (manj časa porabimo za iskanje stvari in pospravljanje);
 2. privarčujemo denar (ne kupujemo nepotrebnih stvari, ne kopičimo nepotrebnega, ne potrebujemo dodatne pomoči pri pospravljanju);
 3. prihranimo si slabo voljo in živčnost, ki nastajata zaradi kopičenja stvari, izgubljanja stvari in nereda;
 4. osvobodimo se od stvari, ki so že odslužile svojemu namenu, a se od njih ne moremo ločiti in
 5. naredimo več prostora za notranji mir in čas, ki ga lahko namenimo drugim stvarem.
Storitve

Profesionalna organizacija prostorov

Organizacija doma

Pomagam vam najti način, kako organizirati prostore v svojem domu tako, da vam bo ostalo več časa zase, za družino in vse, kar najraje počnete. Skupaj bomo ustvarili sistem organiziranja, urejanja in izkoristka prostora, ki bo deloval na dolgi rok.
VEČ

Organizacija poslovnih prostorov

Urejeni poslovni in delovni prostori so odraz dobre poslovne organizacije. Pomagajo nam, da smo pri delu bolj osredotočeni in učinkoviti ter da se vsi, ki v prostor pridejo, počutijo dobro. Ne samo mi in zaposleni, tudi obiskovalci.
VEČ

Virtualni posvet

Virtualni posvet je idealen za manjše izzive, kot so boljši izkoristek prostora v garderobni omari, ureditev pisalne mize, organizacija hladilnika ali pa vzdrževanje sistemov, ki ste se jih naučili pri profesionalnem organizatorju prostorov.
VEČ
PRISTOP S STILOM

Način dela

Celovito 1:1 sodelovanje

Vsak prostor je svet zase in za vsakega posameznika delujejo druge stvari. Ni recepta, ki bi pomagal vsem. Vaša rešitev bo unikatna rešitev za vas.

Dolgoročni pristop

Ko najdemo recept, ki deluje za vas, oblikujem sisteme in načine, ki vam bodo služili na dolgi rok in postali rutina. Nikomur ne pomaga rešitev, ki je ne more vzdrževati.

Razumevanje izziva iz prve roke

Prostore si vedno ogledam tudi v živo, da opravimo vse meritve, da bolje spoznam postavitev prostora, predvsem pa da bolje začutim vas.

Pristop z upoštevanjem stila življenja

Je vaša prioriteta kariera? Imate več navdiha v kreativnem neredu ali v minimalističnem okolju? Koliko prostega časa v tednu vam zmanjkuje? Glede na prioritete oblikujem rešitve.
Primeri organizacije

Prostori, v katere lahko vnesemo organiziranost in stil

V katere prostore bi želeli vnesti funkcionalnost in stil?

PSST. Oboje lahko vnesete tudi sami
s pomočjo izdelkov v spletni trgovini.
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram