Amela Dimnik,
KonMari™ CERTIFIED CONSULTANT in profesionalna organizatorka prostora

Ljubiteljica vsega lepega, družine in organizacije

Kot mlada mamica sem hitro dojela, da mi zmanjkuje časa, ki bi ga z vsem srcem želela nameniti svoji družini, prijateljem, skrbi zase in lahkotnemu življenju. Namesto tega me je pričakala kopica opravil – načrtovanje nove hiše, opremljanje, skrb za majhne otroke, delo, nakupovanje in še vseh ostalih 100 stvari, ki jih je treba vključiti v svoj vsakdan.
Kaj se je spremenilo?
Amela Dimnik organizatorka prostora
Amela Dimnik družina

Življenje je zato,
da v njem uživamo.

Ko sem spoznala koncept organizacije, se je moje življenje obrnilo na glavo.

Spoznanje, da lahko občutno manj časa porabim za pospravljanje in iskanje stvari v domačem kaosu, pri tem pa s pravim sistemom poskrbim, da je vse točno tako, kot mora biti, da vse funkcionira in služi svojemu namenu – kakšna svoboda!

Pridobila sem certifikat profesionalne organizatorke prostorov in stopila na svojo novo življenjsko pot, ki je tudi moje poslanstvo. In hkrati pika na i življenju, ki sem si ga zase želela, ko imam več časa zase in za družino. Prav tako sem v letu 2022 opravila in pridobila najprestižnejši certifikat Marie Kondo po njeni metodi The KonMari Method™ in tako postala uradna certificirana svetovalka po njeni metodi.
Vrednote

V kaj verjamem?

 • Življenje je zato, da se počutimo svobodno, mirno, lahkotno, razbremenjeno.
 • Vsak človek ima svoje potrebe in zahteve. Ni sistema organizacije, ki bi ustrezal vsakomur.
 • Z majhnimi stvarmi lahko dosežemo ogromne spremembe v življenju, počutju in odnosih.
 • Um bo vedno bolj umirjen v prostoru, kjer ni navlake.
 • Vsaka stvar v prostoru ima svoje mesto in svoj smisel.
 • Organizacija brez stila ne traja dolgo. V smiselno urejenem prostoru se moramo tudi dobro počutiti.
 • Čisto vsak človek lahko najde recept, ki mu bo prinesel več brezskrbnosti v svojem domu. To lahko pomeni karkoli, od potovanj brez hektičnega pakiranja in iskanja stvari ali pa spontano povabilo prijateljev na obisk, ne da bi v naglici skrivali naključno odložene stvari z vidnih mest.
Pristop

Stil mojega dela

V mojih očeh je cilj vsakega sodelovanja to, da rezultat spremeni kvaliteto vašega življenja na boljše. Od posameznega projekta je seveda odvisno, kaj to pomeni. K projektom pristopam celovito – ne zanimajo me le dimenzije prostorov in predaja hitre rešitve. Najprej želim dobiti poglobljeno razumevanje filozofije in načina življenja vas in vseh, ki z vami sobivajo, vaše potrebe in pričakovanja, šele nato se lahko lotim ustvarjanja unikatnega pristopa in sistema, ki vam bo služil na dolgi rok. 
IZOBRAŽEVANJA

Certifikati

Je čas, da svoje prostore naredite organizirane s stilom?

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram