Vemo, da v pralnici neradi preživljamo čas, saj smo pranje perila vedno povezovali z neljubo obveznostjo. Vendar ni nujno, da je vedno tako. Predstavljam vam nekaj majhnih trikov, ki imajo tudi funkcionalno vlogo in z njimi lahko stiliramo pralnico, kjer se bomo takoj počutili bolje in prijetno.

 1. Za tekoče detergente si nujno omislimo plastične zabojčke ali pladnje, da lahko preprečimo polivanje. Seveda si lahko pri izbiri pladnja damo duška in si omislimo lepega, elegantnega.
 2. Ker so detergenti lahko fizično težki, jih hranite na spodnjih policah in na dosegu roke.
 3. Svetujem, da v pralnici ne uporabite pletenih košar za tekoče detergente, saj je madeže z njih težko odstraniti. Ker je pralnica lahko vlažen prostor, izberemo materiale, ki ne plesnijo.
 4. Za vnos stila v pralnico: omislite si veliko krasno stekleno posodo s pokrovom za pralne kapsule. Tako združite lepo s koristnim. Če uporabljate mehčalec v kroglicah, lahko tudi za to uporabite posodo s pokrovom. Tudi detergent v prahu ima lahko svoj dom v stilski posodi. Le ne pozabite mu dodati dozirnika.
 5. Tudi zabavni printi ali slike (še bolje: slike družine, otrok, ko so bili majhni ...) popestrijo pralnico. Naredite jo estetsko in napolnjeno z dušo.
 6. Če ima prostor dovolj svetlobe, vanj umestite kakšno sobno rastlino.

Tako bo pralnica funkcionalna,  stilsko urejena in prijetna tudi za vaš um.

Kako imate urejeno pralnico, utiliti (oz. utility) ali tudi sobo za pranje vi? Zapišite v komentar. Če iščete več nasvetov za organizacijo doma, pobrskajte po našem uporabnem kotičku.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram