Posebni projekt

Poseben projekt v najbolj dišeči pisarni ta hip: Mellow pisarna

Z Urško sva prišli v kontakt že kako leto nazaj. In že takrat je bila med prvimi, ki vam je predstavila najbolj popularne pladnje ta hip in sicer vrtljive pladnje. In ker so se lani preselili v novo skladišče in s tem vzpostavili svojo pisarno, sva dorekli naslednji projekt: organizacija Mellow pisarne!
Kako sva se lotili?

Preden sem prišla na obisk k Urški, sva se najprej odločili katere organizatorje bova uporabili. Izbrali sva kolekcijo Clarity organizatorji, ki ponujajo kar nekaj različnih dimenzij, med drugim tudi malo večje organizatorje - pladnje, ki so krasen dodatek vsakemu ambientu. Poleg tega so organizatorji zelo elegantni in menim, da so za Urško res krasna izbira.

Clarity organizatorji so sicer primerni tudi za organizacijo predalov v kopalnici, kuhinji,... Najdete jih na tem linku.

V tej kolekciji najdete tudi različne posode s pokrovom, ki so prav tako odličen in praktičen dodatek vašemu shranjevanju, najdete tudi različne kopalniške dodatke, kot so lonček za čopiče (ki ga lahko uporabite tudi v pisarni) in posodica za shranjevanje vatk in palčk za ušesa. Ker so vsi izdelki iz kolekcije Clarity, se skupaj zelo lepo kombinirajo. 

Potek organizacije
Opisan potek lahko uporabite tudi organizacijo vaše pisarne ali predalov.
 1. najprej sva spraznili vse predale
 2. vsebino sva pregledali, kar pomeni, da sva pogledali prav vsako stvar posebej (ali kaj manjka, ali je uporabna, papirje sva pregledali,...)
 3. sledila je kategorizacija predalov: pisala, pisarniški pripomočki, zvezki, prav tako sva dodali posebno kategorijo Mellow izdelkov, kjer so se nahajali selotejpi in gobice Mellow,...
 4. vsem kategorijam sva dodeli mesto v predalih glede na pogostost uporabe, torej kaj Urška uporablja na dnevni bazi in kaj najmanj uporablja.
 5. umestili sva produkte in na koncu dodali le še vsebino
Prej in potem pisarniških predalov
Dodatek

Dodatno sva se odločili urediti še omaro, kjer ima Urška ponosno predstavljene vse Mellow produkte: mehčalce, detergent, svečke, čistila,... Tu sem se odločila za mešanico produktov. Seveda niso manjkali najbolj prodajani vrtljivi pladnji, Clarity pladnji, različni leseni organizatorji, moji najljubši večnamenski organizatorji, ki so seveda prozorni. Vsi organizatorji se odlično obnesejo pri organizaciji v vašem domu.

Najbolje se seveda obnesejo prozorni večnamenski organizatorji, ki imajo ročaje za lažje prenašanje in ker so prozorni je vsebina najlažje vidna. Te največkrat priporočam strankam, saj je na voljo veliko dimenzij, ki je lahko primerna za vašo omaro.

Moji favoriti so tudi vrtljivi pladnji. So izjemno funkcionalna rešitev za vse nepregledne police in nepregledne kote. Na voljo je ogromno dimenzij, od velikih, nizkih, majhnih, lesenih. V ponudbi so tudi taki, ki imajo odstranljive razdelke, kar pomeni, da lahko znotraj pladnja še dodatno ločite vsebino.

Skratka, izbira je vaša! Urška je bila z mojo izbiro vidno zadovoljna in upam, da ji bo sistem, ki sva ga vzpostavili dolgo služil.

Urška, hvala za ponujeno priložnost!

Dodatni nasveti kako vzdrževati predale

 1. Vsaka stvar v predalu mora imeti svoj dom, če ga nima, ji dodelite in se tega držite
 2. Poskrbite za redno čiščenje predalov in pregledovanje vsebine vsaj na mesečni bazi (če ste pozabljivi, si nastavite opomnik v koledarju)
 3. Po končani uporabi, stvar takoj pospravite nazaj na svoje mesto. Ne pozabite: ne odlagajte, pospravite na svoje mesto!
 4. Moje zlato pravilo ob nakupu novih stvari: ena stvar noter in druga ven. Če torej kupite stvar, ki jo načeloma že imate doma, vendar vam je recimo barva nove bolj všeč, poskrbite, da potem staro podarite/prodate naprej. Držite se tega pravila in nikoli ne boste imeli težav s pospravljanjem
Zdaj ste na vrsti vi!
Ste se tudi vi lotili kakšnega projekta? Delite ga z mano in skupnostjo na IG @organizacijasstilom.
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram